Како тренирамо

У Победи се тренинзи одвијају на неколико начина.
Оно што је у последње време актуелно је да током недеље имамо два тренинга којима је главни акценат кондициони и води их Радмила Шуљагић, уз асистенцију демонстратора Иване Бабић.
У паузама између вежби радимо неке оријентационе задатке, Бирамо варијанте, радимо неки тест опажања, уклапамо делове карте на којој ћемо трчати следећег викенда и сл.

Четвртком смо скоро па редовно направили да имамо предавања. То ће у наредном периоду вероватно бити пракса сваког другог четвртка, када ћемо да се припремамо за трке у наредном периоду, држимо предавања на различите теме (има посебна страница на блогу посвећена предавањима) и радимо разне тестове опажања ...

Током недеље (за сада) имамо један или ниједан тренинг оријентиринга и то у две форме:
1) пре и послеподне на истом терену, да би сви могли да дођу. Термини су од 9.00 и од 16.30. Ови тренинзи зависе од временских прилика.
2) тренинг у ноћном термину, односно од 19 или 20ч - њих ћемо имати чим буде мало топлије време

Када постане доста топлије један тренинг из клуба ћемо преселити напоље.

Током викенда ћемо углавном имати оријентиринг тренинг на терену. У обзир долазе сви терени у Београду (има их 20-25). На неком од њих користимо и опрему за мерење времена спорт-идент (чипови и станице).

Када су неке битне трке, на којима сви учествујемо нећемо имати тренинге на терену, а иначе и у терминима трка ће бити одржавани тренинзи.

Оријентиринг тренинге планирају Мргуд Пајко и Бојан Комарчевић. Ускоро ће кренути са планирањем и Радмила.

Идеја је да на свакој од трка на којој учествујемо има барем један од тренера који даје савете за тај тип терена и помаже у припреми за трку.

Уколико желите да вам стижу све информације око термина тренинга, најаве и слично пошаљите смс на 0643302004 или е-поруку на е-пошту mrgud.pajko@gmail.com или orijentiring.pobeda@gmail.com са вашим основним подацима именом, презименом и телефоном, е-поштом...

Нема коментара:

Постави коментар