Чланарине

Први тренинг је бесплатан,

Чланарине за тренинге на месечном нивоу за све активности је 3000 динара. Чланарина важи месец дана од дана када сте је уплатили. Уз договор/јављање на време чланарина може да се плаћа и са малим закашњењем.

Они који не могу да долазе редовно на тренинге могу да плаћају чланарину по тренингу која износи 300 динара.

Могуће је платити и 1000 динара за 4 тренинга у периоду од 2 месеца. Плаћа се на првом тренингу и такмичар/ка добија картицу на којој јој/му пише термин када је урађен први тренинг и она важи следећа два месеца.

За два члана из исте породице попуст на месечном нивоу је 500 динара, односно чланарина за двоје је укупно 5500 динара. Свако следеће дете/члан из исте породице бесплатно тренира.

За оне који нису у могућности да плаћају чланарину или имају проблема са плаћањем чланарине а желе да тренирају могућ договор. Излазимо у сусрет само нас питајте.

За децу млађу од 10 година и такмичаре који нису сигурни у себе важе посебна правила.
Уколико их родитељи прате на тренингу онда долазе у редовном термину када је тренинг и најављен.

Уколико их родитељи не прате онда долазе углавном пре тренинга и заједно за тренером постављају стазу и обилазе контроле или долазе после редовног дела тренинга и заједно са тренером скидају контроле. У сваком случају за ову категорију такмичара/ки правимо унапред договор,


Нема коментара:

Постави коментар