понедељак, 5. март 2012.

ПРОМЕНА Кошутњак, Победа, Фрушка гора (Иришки венац - Хопово), Ушће, Победа/Aвала

Готова је прва недеља пуна оријентиринга са картом, настављамо тако све до јесени!!!


У среду ћемо имати лаган тренинг на Кошутњаку са картом. Послеподневни ТЕРМИН ЈЕ У 16, а за преподневни ми одговорите у коментарима када висте могли, односно када вам одговара.
Јавите ко долази, што пре...

У четвртак се видимо увече у Победи. Сви који могу да дођу у 19.00, односно иду преподне у школу, нека дођу, а остали у 20.10. Анализираћемо учешће на такмичењу из Мађарске. Они који су били ће нама осталима преносити утиске и искуства. Задатак свих који су били у Мађарској је да ми пошаљу писани извештај са такмичења (анализа од контроле до контроле, и општи утисак о резултату), како би их додао припремљеним материјалима.
пример проблематичне контроле на "клеки"???

Такође радићемо теоретску припрему за такмичење на Фрушкој гори.
ДОДАТНА НАПОМЕНА: у 11.00 БИ ТРЕБАЛО ДА БУДЕ ТЕСТИРАЊЕ (не лекарски преглед) СВИХ ТАКМИЧАРА ИЗ ПД ПОБЕДА КОЈИ СЕ НАЛАЗЕ НА СПИСКУ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА (И ОНИ КОЈИ СЕ ПРАТЕ). ЈАВИТЕ СЕ ЈЕЛЕНИ БАБИЋ ДА ЈОЈ ПОТВРДИТЕ ДА МОЖЕТЕ ДА ДОЂЕТЕ КАКО БИ МОГЛИ ДА ОБАВЕСТИМО МИЛОВАНА. СПИСАК ПОТЕНЦИЈАЛНИХ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА МОЖЕТЕ ПРОНАЋИ НА СЛЕДЕЋОЈ АДРЕСИ.

У суботу ће неки ићи на такмичење на Фрушку гору, а други ће имати тренинг (у оквиру школе оријентације) на Ушћу.

У недељу ћемо имати ПРЕДАВАЊЕ О ИСХРАНИ У ПОБЕДИ!!! тачно време ћемо накнадно договорити... А неко можда оде и на тренинг/школу на Авалу...


Поздрав

2 коментара: