субота, 9. јун 2012.

Уместо Церака Кошутњак, а сутра Батајница


Нажалост, нећу моћи да вам данас организујем тренинг на Цераку. Имам пуно обавеза око такмичења сутра, па ћу морати да вас померим неких 2км од планираног места тренинга, на Кошутњак. Договорио сам се са Душановим татом да вам он буде главни данас на тренингу.

Уместо оријенитиринг тренинга имаћемо данас Олимпијски дан трчања. Налазите се у 11.20 код великог дрвета испред Факултета спорта и физичког васпитања, на Кошутњаку. После тога идете до трим стазе где ћете уколико је потребно да се пријавите за Олимпијски дан трчања.
Негде око 12ч, можда мало касније...Трчаћете или проходаћете 3600м, односно три круга око трим стазе. И на крају ћете добити једну лепу мајицу у боји по избору.
Први круг ћете ићи веома лагано, као загревање. Други круг ћете ићи мало брже, а трећи и последњи круг ћете опет ићи лагано, као да завравате тренинг и растрчавате.

А ми сви се видимо сутра на Победином дану оријентиринга у Батајници. (Мапа како доћи и детаљи из билтена 2 са нашег сајта).
Дођите до 10ч. Аутобуси 73 и 706. Прва станица по уласку у Батајницу, односно проласка испод надвожњака (аутопута), одакле ће бити маркирана стаза до Такмичарског центра.

Мало касније током дана ће изаћи и стартне листе и билтен 3 са свим додатним информацијама. Прочитајте га добро.
Поздрав до сутра.

Нема коментара:

Постави коментар