недеља, 30. септембар 2012.

Победа(ПРОМЕНА), Шумице и зан1 (НОВО)

Шумице
У уторак ујутру (9.00) и поподне (17.00) ћемо имати тренинге у Шумицама.
Они који нису, радиће кондициони тест, који је обавезан за СВЕ такмичаре који редовно тренирају или то планирају.  Они који су радили тест имаће тренинг кондиције (трчање и вежбе снаге) или ће сређивати карту Шумица. Веома је битно да у понедељак не радите самостално неке напорне тренинге како бисте били одморни за тест.


Победа
У среду ЧЕТВРТАК (како би болесни имали већу шансу да дођу на тренинг) увече ћемо имати тренинг у Победи, у 20.10 (понесите опрему и свеске и оловке и фломастере...)



зан1
(При свакој најави тренинга ћу се трудити да дам по неку занимљивост... биће означавана у називу поста са зан1, зан2 ...)

Занимљивости (з) које велика већина оријентираца не зна или је некада знала 1

По званичним правилима (из 2003. године ?!!)
23.део  10.тачка
Максимално време преласка стазе је:
спринт стазе, 45 минута за жене и мушкарце
• средње стазе, 90 минута за жене и мушкарце
• дуге стазе, 3 сата за жене и 4 сата за мушкарце
• штафете, 6 сати за жене и 7 сати за мушкарце

што значи да би после тог времена такмичари требало да немају бодовање... и уколико носите сат и знате колико сте"заглавили" дуже у шуми требало да прекинете кретање и вратите се на циљ, где морате обавезно да се пријавите (можете и да оверите циљну станицу) да би организатор знао да сте дошли и завршили трку.

П.С.
Пре сваког тренинга погледајте блог да случајно није било некаквих промена.
Такође на ФБ или блогу или меилу или СМСом ми потврдите да сте видели информацију и долазите ли на тренинг, односно јавите унапред ако не долазите...

Нема коментара:

Постави коментар