субота, 13. октобар 2012.

Недеља - дупли тренинг у Победи и ЗАН2 и 3 ДОДАТАК (причање на стази и сл.) и Олга и Стефан и Тија

Прва, млађа група ће имати тренинг од 10 до 12, а друга старија ће имати тренинг од 12 до 14.

Прва група су такмичари из категорија М12, М14 и Ж14, а друга су такмичари из М16, М18 и Ж16. До краја октобра ћемо тачно дефинисати чланове група по тренутној кондицији и поименце ће се знати ко је у којој групи.

Занимљивост 2


Правило 26.2 
"Било каква помоћ са стране или помоћ других такмичара је забрањена, осим ако
се ради о повреди. Дужност је такмичара да помогне повређеном колеги."

Што ће рећи да нема ни причања на стази а ни "шлеповања"... а оног тренутка када видиш повређеног такмичара коме је неопходна помоћ трка се прекида док му не помогнеш колико је потребно...

Очекујем неки коментар на оваг ЗАНа!

Занимљивост 3 - није везана за правила итд него за трку на Делиблаткој пешчари прошлог викенда
Ако посматрамо време по километру, 1.дана је наша такмичарка Олга Станојевић из категорије Ж16 (тада је имала 12 година и 365дана, тј. следећег дана је напунила 13 година) имала најбоље време од свих такмичарки које су стартовале тог дана (9:23/км).
2. дана је наш такмичар Стефан Билић из категорије М18-20 (тада је имао 15 година и ... додаћу касније) имао најбоље време по километру од свих такмичара који су трчали тог дана (7:34/км).
Приметих мало касније када сам радио детаљнију анализу да је и Тија Радовановић из категорије Ж16 са својих 10:22 била најбоља од свих дама на 2.другом дану такмичења на Чардаку.

Браво за Стефана, Олгу и Тију!
Ту је негде и Олга :) - кликни на слику да је видиш целу

Нема коментара:

Постави коментар