петак, 29. март 2013.

Како доћи до Калемегдана и још по нешто

У недељу ћемо учестовати на трци/трнингу као новопечени елиташи WRE-овци, или ЛБО-овци или школарци или ванконкуренцијаши или како год. У сваком слућ

Овде можете пронаћи карту Калемегдана, а овде у билтену 2, при дну тачну локацију старта и циља. То је у доњем граду, односно релативно близу опсерваторије.

Старт трке на Београд опен-у је у 10.00, а карантин почиње у 9.45, односно такмичари који се такмиче на Београд опен-у морају да буду у карантину пре 9.45 иначе ће бити дисквалификовани.

Старт трке Београдске школске лиге у оријентирингу је у 11.00. Стартне листе очекујем да ћу добити до краја вечери или сутра, али то на крају није ни битно. Сви школарци морају да се појаве најкасније у 10.30 на локацији старта.

Мој предлог је да се појавите што раније, можда као и други такмичари, како бисте видели старт и циљ једног од највећих такмичења одржаних у скорије време у Београду.

Како доћи до Калемегдана у прилогу. Два за оне који ће се паркирати у близини и један за пешаке.
Главни оријентир је опсерваторија.
Ако не знате само питајте било кога како доћи до опсерваторије :)

жутом обилазите терен/делом трамвајским шинама, а црвеном идете делом кроз терен


овај је ближе старту и регуларнији што се тиче такмичења, ако долазите на време
за пешаке од краја кнез Михаилове улице, само право па десно код тениских терена кроз тунел, па лево поред кошаркашких терена и опет кроз тунел, до највишег дела Калемегдана па опет право и мало лево док не кренете да силазите низ степенице... видећете циљ...



Нема коментара:

Постави коментар