недеља, 22. март 2015.

Победа, Кошутњак, Шумице, Миљаковац

понедељак 23.март - Тренинг 1 и 2
У понедељак  од 19 часова у ПОБЕДИ ћемо организовати теоретску припрему трке на Миљаковцу и друго предавање о оријентиринг техникама (средњег нивоа).
Припремаћемо се за оно што вас очекује на Миљаковцу и гледати старе карте терена на коме ће бити трка. Радићемо и тестове  са бројевима за процену брзине опажања.
Од 20.20 ћемо имати кондициони тренинг. Потребна је опрема за унутра (патике, доњи део и мајица). Очекујте да ћете се ознојити :)

уторак 24. март - Тренинг 3
У уторак ћемо имати тренинг на Кошутњаку. Налазимо се код Факултета спорта и физичког васпитања. Преподневни термин тренинга ће бити од 10, а поподневни од 16. Тренинг ће бити постављен током целог дана, тако да је могуће доћи и у међувремену, само је потребно да се јавите ради договора.

четвртак 26. март - Тренинг 4
У четвртак ћемо имати тренинге у Шумицама. Налазимо се код Центра за културу и спорт Шумице. Преподневни термин тренинга ће бити од 10, а поподневни од 16. Тренинг ће бити постављен током целог дана, тако да је могуће доћи и у међувремену, само је потребно да се јавите ради договора.

Сви који планирају да дођу на тренинге нека ми се јаве смс-ом на 0643302004 или на mrgud.pajko@gmail.com

Позив за трку на Миљаковцу која ће бити одржана у недељу 29. марта можете видети овде

Нема коментара:

Постави коментар