недеља, 13. новембар 2011.

Резултати фототреил-а и темпО-а, најава тренинг и кампа

Као прво оно што сам данас обећао.
Резултати у сликама
Прво ћемо имати резултате репризе тренинга фототреил-а са задацима са Олимпа. Они који су претходно радили овај тест могу да упореде резултате са претходним тестом.

А затим и резултате са првог правог темпО тренинга. Одмах да кажем да ће следећи бити напољу и то на једној потпуно новој малој карти у близини Звездиног стадиона, највероватније почетком децембра.
Следећи тренинг ћемо имати у среду у Победи. Радићемо тренинг снаге и гипкости и радићемо проверу домаћег задатка са значењима симбола описа контрола (за сада је само Олга предала свој домаћи на претходном тренингу). Први план је у стандардном термину од 20.00 али можемо да се договоримо да буде и у неким другим терминима, када вама одговара. То може бити било када после 12 часова (за сада). Јавите се ако имате неке жеље па да видимо да ли можемо да их остваримо.

Што се тиче последње најављене ствари.... у суботу рано ујутру крећемо за Бабе. Распоред по колима и одакле полазимо ћу вам рећи у среду на тренингу, као и тачан програм шта ће се радити. Враћамо се у недељу послоподне...

Поздрав и лаку ноћ/добро јутро/добар дан :)

4 коментара:

  1. Код темпО-а сам напотписан папирић доделио Алекси Делићу. Претпостављам да је то био он.

    ОдговориИзбриши
  2. sta znaci napotpisan papiric

    ОдговориИзбриши
  3. овај анониман мора да је Милош :)
    непотписан папирић значи управо то
    Писала су решења а није писало име оног чија су решења

    ОдговориИзбриши
  4. a sta znaci naaaaapotpisan ....

    ОдговориИзбриши